Χώρα μονδέλο την κάνανε οι εταίροι μας bor·del·lo (vol.I)

“Μπήκαμε στην ΕΟΚ (νυν ΕυρωπαϊκήΈνωση) το 1979 ως το δέκατο μέλος της Ένωσης που σήμερα αποτελείται από 28 χώρες και ακόμα 5 παρακαλάνε να ενταχθούν. Από τότε άρχισαν να εισρέουν στα ταμεία της χώρας μας χρηματοδοτήσεις για την ενίσχυση του ΑΕΠ της με διάφορες μορφές, όπως Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πακέτα Ντελόρ, Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης και πρόσφατα τα ΕΣΠΑ που τρέχουν ακόμα και σήμερα.


Το 2001 η Ελλάδα μπήκε και στην Ευροζώνη, τη νομισματική δηλαδή Ένωση 19 χωρών της Ένωσης και άρχισε να χρησιμοποιεί το κοινό νόμισμα, το ευρώ, υπό την προϋπόθεση να τηρεί τα συμφωνηθέντα στα όργανα της Ένωσης, δηλαδή να υπαχθεί στο συντονισμό των οικονομικών πολιτικών των κρατών μελών και στο συντονισμό των δημοσιονομικών πολιτικών, κυρίως με τον περιορισμό του δημόσιου χρέους και του ελλείμματος των χωρών-μελών.

Στη διάρκεια όλων αυτών των δεκαετιών η χώρα μας φρόντισε να ανταποκριθεί στις κοινοτικές οδηγίες και τις κοινές αποφάσεις των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είχαν ως στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος, την ανάπτυξη των χωρών-μελών και την πρόοδο των πολιτών.

---> Και όπως είδαμε στο πέρασμα των χρόνων, η Ελλάδα υπήρξε συνεπέστατη ως προς τις υποχρεώσεις της.

---> Ουδέποτε σύρθηκε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για αθέτηση των κανονισμών.

---> Ουδέποτε της έγιναν συστάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, για τα δημοσιονομικά της, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την κοινωνική πολιτική της.

---> Ήταν μια χώρα πρότυπο και οι πολιτικές που εφάρμοζε ήταν πάντα σε ισορροπία με το μέσο ευρωπαϊκό όρο.

---> Η οικονομία της ανθούσε, η παραγωγή της έσπαγε τα ταμεία και η ανάπτυξη της ήταν ιλιγγιώδης.

---> Αποτελούσε το καύχημα της ΕΕ καθώς είχε σχεδόν μηδενική διαφθορά, άριστα οικονομικά στοιχεία και το καλύτερο κοινωνικό κράτος.

Ε, αυτό πια, ήταν απαράδεκτο!

---> Και κάπως έτσι, μια αποφράδα ημέρα Μαγιού του 2010, οι ζηλόφθονοι ξένοι, σε μια συνωμοσία με τους ντόπιους «Τσολάκογλου» έβαλαν σε εφαρμογή το σατανικό τους σχέδιο για την τελική εξόντωση αυτής της χώρας «πρότυπο».

---> Την απέκλεισαν από τις αγορές στις οποίες προσέτρεχε για να χρηματοδοτεί με δάνεια τα τραγικά της ελλείμματα των δεκάδων δισ ευρώ το χρόνο και προσφέρθηκαν να τη χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι με ένα τεράστιο πακέτο χρηματοδότησης που για πρώτη φορά δόθηκε σε χώρα στα παγκόσμια χρονικά (Γιατί άραγε; Μα για να την καθυποτάξουν και να την καταστήσουν αποικία χρέους)

---> Με λοβιτούρες στα χαρτιά και περίεργους όρους στις συμβάσεις του κατηραμένου όφι που ονομάστηκε«Μνημόνιο» την ανάγκασαν να δεχθεί με απεχθείς και επονείδιστους όρους το ζεστό χρήμα για να συνεχίσει να υπάρχει, δλδ να πληρώνει, δήθεν, τις ανάγκες ενός υπερτροφικού δημόσιου τομέα, τις συντάξεις των πενηντάρηδων, να καλύπτει την πρωτοφανή φοροδιαφυγή, τις σπατάλες και τη διαφθορά, την παραοικονομία που άγγιζε το 30%του ΑΕΠ της.

---> Με αυτό τον τρόπο την καταδίκασαν στην ύφεση και την εξαθλίωση και είχαν το θράσος να απαιτούν και μεταρρυθμίσεις, δηλαδή νομοθετικές αλλαγές που ισχύουν σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ένωσης και θα την έφερναν κοντύτερα στον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Και το χειρότερο!

---> Με τους μυστικούς και καταστροφικούς μηχανισμούς τους, ήδη από καιρό, ψεκάζουν τους πολίτες της με ειδικά αέρια που τους καθιστούν ανενεργούς, υποτακτικούς και άβουλους.

---> Πρόκειται για ένα σατανικό σχέδιο που δεν έτυχε, αλλά πέτυχε.

---> Και η μεγαλύτερη επιτυχία του ξέρετε ποια είναι;

---> Ότι υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες πολίτες και πολιτικοί που το πιστεύουν και το ασπάζονται!”





Δημοφιλείς αναρτήσεις