Οι πολιτικοί σχολιαστές διακρίνονται πλέον σε δύο κατηγορίες

“Σε αυτούς που παίρνουν στα σοβαρά τις εξαγγελίες των κυβερνώντων και χαραμίζουν φαιά ουσία, σάλιο και χρόνο για να τις σχολιάσουν.



Και σε αυτούς που έχουν αντιληφθεί πως πρόκειται για σούργελα και δεν ασχολούνται με τα λεγόμενα τους.

Υπήρχε το πρώτο διάστημα μετα τις εκλογές και μία τρίτη κατηγορία σχολιαστών, αυτοί που έκαναν εποικοδομητικές προτάσεις στην συγκυβέρνηση. Πλέον έχουν εξαφανιστεί, γιατί κατάλαβαν πως γινόταν γραφικοί. ”


Μου αρεσει πολυ παντως, οταν εντασσουμε το αιτημα για την καταβολη των συνταξεων στους πενηνταρηδες και την εγκαιρη πληρωμη των αργοσχολων του ημετερου δημοσιου στο πλαισιο των συστημικων προβληματων του ευρω, των ατελειων της ευρωζωνης, των διεθνων οικονομικων ισορροπιων και αλλα τετοια ωραια και μεγαλα.

Δειχνει μια βαθια κατανοηση των πραγματων.

Ο κοσμος θα εχει μπει στον σωστο δρομο οταν αρχισει να αντιλαμβανεται το δικαιο των αναγκων μας και να τις ικανοποιει αναλογα.

Κατι που πρεσβευει το συνολο σχεδον των πολιτικων σχηματισμων. ”


“Από όλες τις ειδήσεις της επικαιρότητας οι πιο θλιβερές είναι αυτές που έχουν να κάνουν με την ενδεχόμενη αλλαγή ηγεσίας στην Νέα Δημοκρατία.

Ανακύκλωση πολιτικών σκουπιδιών.

Νέα σε ηλικία πιστά αντίγραφα των προηγούμενων γενεών της εγκληματικής οργάνωσης.

Και από κάτω οι καταδικασμένοι σε υπανάπτυξη εθελόδουλοι πολίτες, που αναζητούν τους λιγότερο ανίκανους από τους διαπιστωμένα ανίκανους και τους λιγότερο απατεώνες από τους διαπιστωμενα απατεώνες.

Μόνο αυτό είναι πλέον το κριτήριο.”




Δημοφιλείς αναρτήσεις