Επενδυτικά θέματα για όλα τα γούστα ...

Το Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 04:00 - 08:00 μμ, τo GreekTrader.gr συμμετέχει στο MONEY SHOW, που θα πραγματοποιηθεί στο Hyatt Regency, με ένα "εφ’ όλης της ύλης" εκπαιδευτικό σεμινάριο, με θέμα τις επενδύσεις στο Ελληνικό και τα Διεθνή Χρηματιστήρια, καθώς και σε νομισματικές ισοτιμίες (Forex) και εμπορεύματα (χρυσό, πετρέλαιο κ.α.).



Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝAI ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ενώ στους παρευρισκόμενους θα μοιραστεί και USB με πλούσιο υλικό από αναλύσεις, τεχνικά άρθρα και 3 πλατφόρμες συναλλαγών για ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση, με REAL TIME δεδομένα και απευθείας πρόσβαση στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου.

Οι ομιλητές:
Ο Ανδρέας Κόρδας, Τεχνικός Αναλυτής και Διευθυντής τμήματος ξένων αγορών της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ με μεγάλη εξειδίκευση στις αυτοματοποιημένες συναλλαγές, και ο Θεόδωρος Χουλιαράς, πρόεδρος του Ινστιτούτου Ναυτιλιακών και Οικονομικών Μελετών (IMES) ως ο πλέον ειδικός σε θέματα Διεθνών επενδύσεων και Ναυτιλίας, θα παρουσιάσουν από κοινού στους συμμετέχοντες, χρήσιμες μεθόδους που συνδυάζουν την Τεχνική Ανάλυση με τα μακροοικονομικά και τις γεωπολιτικές εξελίξεις.

Την τελευταία ώρα θα πραγματοποιηθεί ένα σπάνιο LIVE WORKSHOP όπου θα αναλυθούν μία πρός μία, ΟΛΕΣ οι μετοχές, δείκτες, ισοτιμίες κτλ που θα προτείνει το κοινό για ανάλυση, με σκοπό την επίδειξη της δυναμικής της Τεχνικής Ανάλυσης, τόσο για προστασία του επενδυτή, όσο και για κερδοσκοπία.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 ΜΑΙΟΥ στις 04:00 - 08:00 μ.μ. και ενδεικτικά το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

04:00 - 04:30
Η σωστή επενδυτική φιλοσοφία και οι μύθοι που πρέπει να καταρρίψουμε.
04:30 - 05:15
Τα πλεονεκτήματα των Ξένων Αγορών και της Wall Street.
05:15 - 06:00
Θεμελιώδης Ανάλυση & μεθοδολογία εντοπισμού σημάτων στις χρηματιστηριακές αγορές.
06:00 - 07:00
Η Τεχνική Ανάλυση, πολύτιμος βοηθός για όλα τα επενδυτικά προϊόντα (επίδειξη σε METASTOCK).
07:00 - 08:00
LIVE WORKSHOP !!! Εφαρμογή κερδοφόρων μεθόδων στις αγαπημένες μετοχές των συμμετεχόντων.

*** Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή αποστέλλοντας e-mail στο info@greektrader.gr με το όνομα σας με θέμα "MONEY SHOW".
*** Οι θέσεις είναι περιορισμένες (60 άτομα) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με επιβεβαίωση των κρατήσεων.




Δημοφιλείς αναρτήσεις