Αγωγή κατά της Bild. H παράσταση που αρχίζει...

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο facebook πριν απο λίγο, ο Αν. Υπουργός Δημήτρης Μάρδας κατέθεσε αγωγή κατα της γερμανικής εφημερίδας Bild και συνεχίζει με ... αγωγή σε άλλη εφημερίδα από Δευτέρα. Αναλυτικά γράφει ο κ. Μάρδας:



“Αγωγή κατά της εφημερίδας Bild κατέθεσα σήμερα. Η εφημερίδα ψευδώς σημείωνε ότι μετέφερα μέσω της Eurobank, τον Μάρτιο, 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο, Οι βεβαιώσεις της τράπεζας τονίσουν ότι «τόσο ο Αν. Υπουργός όσο και η σύζυγός του δεν έκαναν την παραμικρή μετακίνηση κεφαλαίων προς οποιανδήποτε τράπεζα του εξωτερικού είτε ως μετρητά είτε με σκοπό την αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων από τις 25/1 ημέρα διενέργειας των εκλογών».

Για οποιαδήποτε χρόνο προγενέστερο των εκλογών, δηλ. για οποιοδήποτε χρόνο μη άσκησης δημόσιας εξουσίας, δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση, να αναζητηθεί οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη από έναν ιδιώτη (μη μέλος κυβέρνησης). Ο κάθε νόμιμος τρόπος διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων που, επι πλέον, εξυπηρετούν συγκεκριμένο σκοπό και σαφείς ανάγκες, είναι αποκλειστική υπόθεση κάθε πολίτη, κάθε οικογένειας και κανενός άλλου.

...και συνεχίζουμε με αγωγή σε άλλη εφημερίδα από Δευτέρα, που θεωρούσε ότι δε με φωτογράφιζε, ενώ εύκολα αποδεικνύεται το αντίθετο!”




Δημοφιλείς αναρτήσεις