Καταστροφική σαφήνεια

“Ζητώ συγγνώμη από τους πολιτικούς. Τώρα το κατάλαβα. Είναι βασικό στοιχείο για την επίτευξη των στόχων η συνέχεια του Κράτους, η συνέπεια, η σταθερότητα στην άσκηση πολιτικής. Μπράβο. Αυτή είναι σταθερότητα. Να λες στον άνεργο τις ίδιες μ@λ@κίες τόσα χρόνια… σταθερά.



- Στο ΥΠΟΙΚ έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν τα σενάρια μέτρων για την τόνωση των φορολογικών εσόδων.
- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ σε προϊόντα ή υπηρεσίες.
- Ο στόχος για την είσπραξη ενός ποσού στην περιοχή των 2,5 δις από τα ακίνητα δύσκολα θα αλλάξει.
- Αυξήσεις σε έμμεσους φόρους, όπως είναι η αύξηση στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης των τσιγάρων, των οινοπνευματωδών ποτών και των καυσίμων.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕ ΑΝΕΡΓΕ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ;;;

Οι πολιτικές είναι «σταθερές». Τα ίδια και τα ίδια… Δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ εκτός από ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΔΥΑ που φοράει ο εκάστοτε υπουργός.

Απλά θα πρέπει να μάθεις να ζεις «σύμφωνα με τις δυνατότητες σου». Εεεε, τώρα, αν ΔΕΝ έχεις καμία δυνατότητα, αν ο Κρατισμός δεν σου αφήνει καμία δυνατότητα και καμία προοπτική, τι να κάνουμε;;; Μετανάστευσε…

Πρέπει όλοι λέει να ζουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Αλλά οι δυνατότητες τους αυτές θα καθορίζονται από τον τρόπο λειτουργίας του Τέρατος. Όλοι λοιπόν, σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Όλοι ΕΚΤΟΣ από το χρεοκοπημένο, μουχλιασμένο, εξαχρειωμένο, διεφθαρμένο Κράτος!!! Αυτό για το αποδιοργανωμένο Κράτος-Μπαμπά ΔΕΝ ισχύει.

Ετοιμάσου να πληρώσεις και για τους «άγαμους υιούς». Χρόνια ολόκληρα ακούς τις ίδιες «μεταρρυθμίσεις» ή μάλλον τις ίδιες μ@λ@κίες. Το φορο-μπήξιμο, η φορο-στοιβάδα είναι ΤΟ ΜΟΝΟ πράγμα που γνωρίζουν, ΤΟ ΜΟΝΟ πράγμα που μπορούν να κάνουν.

Η μείωση των δαπανών ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας μας.

Για αυτό πληρώστε το Τέρας… έχετε δεν έχετε εισοδήματα.

Πληρώστε φόρο λίπους να τραφείτε εσείς υγιεινά και το Τέρας… «άρρωστα».

Γιατί το Τέρας έχει ανάγκες...

Έχει να συντηρήσει τους «κερδισμένους» της ασθένειας που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να γιατρέψει, ώστε αυτοί να συνεχίσουν να υπάρχουν…

Έχει «χρέη» σε συντεχνίες και ρουσφέτια…

Έχει άγαμες να αποκαταστήσει…

Έχει να κεράσει καφέ και σάντουιτς με χαμηλά λιπαρά…

Έχει στόματα να ταίσει... Πολλά στόματα...

Έχει αχυρανθρώπους να ταίσει…

Έχει αφισοκολλητές να ανταμείψει…

Έχει σκοτεινές συμβάσεις να υπογράψει...

Έχει διάφορες παροχές να δώσει...

Έχει έφηβους να συνταξιοδοτήσει…

Έχει βουλευτικά αυτοκίνητα να συντηρήσει…

Έχει ΕΦΑΠΑΞ να δώσει… και μία ανθρωπιστική κρίση να αντιμετωπίσει… Έχει έξοδα…

Για αυτό πρέπει να είναι όσο πιο μεγάλο γίνεται… ή δεν γίνεται.

Για να μας… φροντίζει.

Το ανυπέρβλητο τείχος των παθογενειών της χώρας θα περιγράφεται συνοπτικά στην διεθνή βιβλιογραφία ως «Είμαστε για τα άγρια θηρία»… εκτός αν υπάρχει κάποιος που να τα βλέπει όλα καλά…

Να κάνω μία ερώτηση που δεν θα ακουστεί σε κανένα υπουργικό συμβούλιο ή eurogroup;;;

Πρέπει να πάρουμε μέτρα σαν χώρα, σαν Έλληνες, για να συνεχίσουμε να είμαστε για τα άγρια θηρία, ή πρέπει να πάρουμε μέτρα για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ να είμαστε για τα άγρια θηρία;;;

Γιατί αν τελικά εμείς είμαστε για τα άγρια θηρία δεν μπορεί να μας φταίνε πάντα μόνο οι άλλοι.

Η χώρα χρειάζεται χτίσιμο από την αρχή αφού πρώτα γκρεμίσει προνόμια, στρεβλώσεις και νοοτροπίες αλλά εσείς ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Διατηρήστε τους φόρους υπέρ τρίτων και τετάρτων, κάντε τις 37 κατηγορίες ΕΦΑΠΑΞ 97, συντηρήστε τα πλυντήρια ξεπλύματος επιόρκων, δώστε κάτι και στους Άγαμους Γιους, κρατήστε τα προνόμια συντεχνιών ως έχουν, προτείνετε ισοδύναμα της πλάκας για να αποφύγετε το κόστος του Κράτους, βάλτε φόρο λίπους, φόρο ύπαρξης, φόρο φόρου, κρατήστε ανοικτό τον Οργανισμό Προστασίας Της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας, διατηρείστε αργομισθίες, ξαναδώστε επίδομα μη καταβολής επιδόματος, κεράστε καφέδες, βγάλτε όλη τη χώρα στη σύνταξη… δεν περιμένουμε πια τίποτα διαφορετικό.

Θέλετε έσοδα γιατί έχετε «έξοδα» ή… ΔΕΝ θα έχετε σε λίγο έσοδα γιατί έχετε πολλά έξοδα;;;”



Δημοφιλείς αναρτήσεις