Εκει ακριβως που σκονταψε και ο Σαμαρας

“Αν δεν ορισθει Eurogroup μεχρι την επομενη Τεταρτη και Euro Working Group την παραμονη για να αντιληφθουμε οτι υπηρξε ενα ελαχιστο πεδιο συγκλισης, που σημαινει οτι οι ευρωπαικοι θεσμοι κατεβαζουν κατοπιν ρολα λογω του Πασχα των καθολικων, παμε για συγκρουση διοτι δεν υπαρχει αλλο χρονικο περιθωριο & η ρευστοτητα τελειωσε, ενω στις 9-4 υπαρχουν πληρωμες χρεους.



Επομενως ολα παιζονται για την χωρα μεσα στις επομενες τρεις μερες & οι μασκες πεφτουν ενθεν κακειθεν.

Η κυβερνηση οπως ισχυριζεται δεν θα δεχθεί υφεσιακά μέτρα, περικοπές και μειώσεις μισθών και συντάξεων, ούτε αύξηση φορολογίας.

Δεν συζητά επίσης ορισμένα θέματα, όπως την πώληση δικτύων, η τις ομαδικές απολύσεις, την αύξηση ορίων ηλικίας στις συντάξεις κλπ.

Αλλωστε γνωριζει πολυ καλα οτι δεν θα μπορεσει να περασει αυτα τα μετρα απο την βουλη, διοτι θα προκαλεσουν την διασπαση της.

Εκει ακριβως που σκονταψε και ο Σαμαρας.

Ειναι ανοητο να επιμεινουν οι ευρωπαιοι σε τετοιου ειδους καταληξη, εκτος & αν εχουν κατα νου μετα την καταρρευση της, να οδηγησουν τα πραγματα σε κυβερνηση εθνικης ενοτητας & να επαναφερουν τον Σαμαρα & τον Βενιζελο απο την πισω πορτα.

Κατι τετοιο βεβαια ειναι αυτονοητο οτι θα ηταν ιδιαιτερα σκληρο για τους πολιτες, με δεδομενη την επερχομενη λαιλαπα των νεων μετρων που ζητουν.”



Δημοφιλείς αναρτήσεις