Monti: Τέλειωσε ήδη ο χρόνος του να 'παίζει παιχνίδια' η Ελλάδα

“Ο Mario Monti, ο οικονομολόγος που διετέλεσε πρωθυπουργός της Ιταλίας κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης της χώρας του, δήλωσε ότι ο χρόνος για την ελληνική κυβέρνηση να "παίζει παιχνίδια" έφτασε γρήγορα στο τέλος του. Μίλησε σε μια συνέντευξη με την Francine Lacqua και τον Guy Johnson στην εκπομπή "The Pulse" του Bloomberg Television.”



(Πηγή: Bloomberg)


Lambsdorff: Ειδική "θεραπεία" για την Ελλάδα είναι καταχρηστική

“Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Alexander Graf Lambsdorff συζητά το ενδεχόμενο μιας εξόδου τόσο του Ηνωμένου Βασιλείου, όσο και της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Μίλησε σε μια συνέντευξη με την Francine Lacqua και τον Guy Johnson στην εκπομπή "The Pulse" του Bloomberg Television.”


Sullivan: Η ΕΚΤ πρέπει να είναι προσεκτική με την Ελλάδα

“Ο Andrew Sullivan της Haitong International Securities συζητά την κατάσταση στην Ελλάδα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Κίνα στο Bloomberg με τους Angie Lau, David Ingles, Shery Ahn και Stephen Engle στο "Edge Asia". ”


Vogt: Η Ελλάδα έχει μια επικίνδυνη προσέγγιση στις συνομιλίες για το χρέος

“Ο Roland Vogt του πανεπιστημίου του Hong Kong συζητά την κατάσταση στην Ελλάδα στο Bloomberg με την Angie Lau στο "First Up". ”


Fuchs: Η Ελλάδα χρειάζεται τον έλεγχο των οικονομικών της

“Ο Michael Fuchs, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, του γνωστού βαυαρικού CDU, συζητά για τις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές της, και μια πιθανή έξοδό της από την ΕΕ. Μίλησε σε μια συνέντευξη με την Francine Lacqua και τον Guy Johnson στην εκπομπή "The Pulse" του Bloomberg Television. ”




Δημοφιλείς αναρτήσεις