Λιακάδα ήταν και πέρασε ...

Μετά τη λιακάδα...
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Η επιδείνωση θα ξεκινήσει, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους από το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και από το μεσημέρι της Πέμπτης τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη δυτική και βόρεια χώρα.



Η κακοκαιρία θα συνεχίστει και την Παρασκευή σε όλη τη χώρα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας καθώς παράλληλα θα πνέουν νότιοι άνεμοι που η έντασή τους θα φθάνει στα πελάγη τα 7 με 9 μποφόρ.

Τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν το Σάββατο στην ανατολική νησιωτική χώρα και από το μεσημέρι σταδιακά να εξασθενήσουν πλήρως.

Το Σάββατο οι καταιγίδες θα είναι σποραδικές και θα σημειώνονται κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα αν και τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα τις πρωινές ώρες στην ανατολική νησιωτική χώρα. Η θερμοκρασία, μάλιστα, αναμένεται να σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλώνονται στα νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί έντασης 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Μην χάσετε για κανένα λόγο ... αξίζουν τον κόπο


Δημοφιλείς αναρτήσεις