Μπράβο Αντωνάκη, τα κατάφερες ...

“Αντί να τελειώσεις με την αξιολόγηση και να φύγει η Τρόϊκα τον Δεκέμβρη, επέλεξες να προκαλέσεις εκλογές για να ρίξεις το μπαλάκι στους βολευτές κατ'αρχήν και να παραδώσεις μετά την καυτή πατάτα στον λαό.


Και γιατί μεσιέ Αντουάν δεν προχώρησε η αξιολόγηση?
Μήπως γιατί ΔΕΝ έκανες ούτε μια μεταρύθμιση της προκοπής τα 3 χρόνια που κυβερνούσες?
Μήπως γιατί ΔΕΝ έκανες ούτε μια ιδιωτικοποίηση της προκοπής εκτός από το ξεπούλημα του Ελληνικού στον ημέτερο κολλητό σου?
Μήπως γιατί ΔΕΝ έκανες ούτε μια προσπάθεια μείωσης του Δημοσίου, παρά συνέχιζες να τρέφεις το υπερσπάταλο και αντιπαραγωγικό Δημόσιο χαρατσώνοντας τον κόσμο με υπέρογκους φόρους και αυξάνοντας σε ποσοστό ρεκόρ τις δημόσιες δαπάνες?
Όταν σε ρώτησαν τις προάλλες για τις απαραίτητες μεταρυθμίσεις, το μόνο που μας είπες ήταν οι ηλεκτρονικές διευκολύνσεις στο taxisnet!
Αυτή ήταν η μια και μοναδική μεταρύθμιση που έκανες?
Το να μπαίνουμε ευκολότερα στο taxis και να κάνουμε τις δουλειές μας γρήγορα μέσω ίντερνετ?
Εν έτη δηλαδή 2015, το αυτονόητο που παρέχουν οι άλλες χώρες από το 1990, εσύ μετά από 25 χρόνια το θεωρείς πρόοδο, ανάπτυξη και σοβαρή μεταρύθμιση?
Τον τΣΥΡΙΖΑ ΕΣΥ ο ίδιος θα τον φέρεις στην εξουσία και κανείς άλλος, τα ψέμματα και η ανικανότητα σου θα χρίσουν δυστυχώς Κυβέρνηση την Αριστερά.
Ο μπουχέσας ο σουβλακοφάγος που τον κατηγορείτε εσείς οι μπολσεβίκοι πολανίτες οτι δεν έκανε τίποτα και έπαιζε συνέχεια PlayStation, έκανε τουλάχιστον 3 τεράστιες ιδιωτικοποιήσεις (COSCO, ΟΤΕ, Ολυμπιακή), ξεκίνησε τις διαδικασίες για Ελληνικό, Ελ.Βενιζέλο, ΟΣΕ και προέβη σε μια τεράστια συμφωνία με τους Ρώσους για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξ/λη την οποία υπονόμευσε η Ντόρα και ακύρωσε ο ΓΑΠ.
Εσύ τι έκανες 3 χρόνια?
Μπορείς να μας πείς το έργο σου εκτός από το να βάζεις κομμουνιστικούς φόρους και χαράτσια και να δημεύεις τις περιουσίες του απλού ΈλΈλληνα πολίτη??”


Μην χάσετε για κανένα λόγο ... αξίζουν τον κόπο


Δημοφιλείς αναρτήσεις