Σαμαράς: Τα πράγματα σήμερα είναι πολύ διαφορετικά

“Η χώρα έχει κυβέρνηση και η κυβέρνηση έχει την πλήρη ευθύνη" τόνισε ο κ.Σαμαράς στο υπουργικό συμβούλιο, τονίζοντας ότι "καμία χαλάρωση δεν επιτρέπεται".


Σημείωσε ακόμη ότι "χρέος μας είναι να διατηρήσουμε τη σταθερότητα σε ολόκληρο το προεκλογικό διάστημα", διότι "οι πρόωρες εκλογές είναι μία μεγάλη περιπέτεια αλλά δική μας δουλειά είναι να εξουδετερώσουμε τους κινδύνους".
Αφού μίλησε για την "πιο αποφασιστική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών", ο κ.Σαμαράς σημείωσε ότι "ο λαός πρέπει να αποφασίσει απερίσπαστος για το μέλλον του".
Αλλά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, τόνισε ότι "τα πράγματα σήμερα είναι πολύ διαφορετικά, το σωστό θα δικαιωθεί τώρα, το λάθος θα πληρωθεί τώρα, η ανευθυνότητα θα τιμωρηθεί τώρα".
Και δεν απέφυγε το δίλημμα:
"Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά είτε να διασωθεί για πάντα είτε να μπει ξανά σε πρωτόγνωρη περιπέτεια, αν ο λαός επιλέξει σωστά ο λαϊκισμός θα ηττηθεί μια για πάντα".
Επανέλαβε, πάντως, ότι "ο κόσμος δεν ήθελε εκλογές" και ότι "παρά τα παράπονά του εμπιστεύεται την κυβέρνηση αυτή περισσότερο από την αντιπολίτευση ...”


Μην χάσετε για κανένα λόγο ... αξίζουν τον κόπο


Δημοφιλείς αναρτήσεις