ΕφάΡπαξ τον ΕΝΦΙΑ πάσης Ελλάδος ναούμ...!

“Ειναι πλέον ολοφάνερο οτι τα κολπάκια των αρχιμαφιοζων του ΠΑΣΟΚ έφτασαν στο τέρμα . Πιστοί στο σύστημα φορτώνουμε στους επόμενους το λογαριασμό των δικών μας παιδιών οι Κουτρουμάνης και Λοβέρδος έφτιαξαν ενα νόμο που αναπροσαρμόζει τον τροπο υπολογισμού των συντάξεων προς τα κάτω καθώς στο μνημόνιο ορθά προβλέπεται οτι το ποσό αναπλήρωσης των συντάξεων σαν κονδύλι του προϋπολογισμού πρέπει να μειωθεί σταδιακά ώστε το 2018 να μην ξεπερνά το 2,4% απο το 8,4% που ειναι σήμερα .




Κλείνοντας το μάτι λοιπόν στα πελατάκια τους επιδόθηκαν σε όργια ανοίγοντας την πόρτα για να συνταξιοδοτηθούν δημόσιοι υπάλληλοι με πλασματικά χρόνια που έφτασαν στο σκανδαλώδες αριθμό μέχρι και 12 ετών .
Εντελως συμπτωματικά τα πρώτα έσοδα απο τον ΕΝΦΙΑ ξεμπλοκαραν το παγωμένο προ διετίας κονδύλι που αφορούσε τα εφαπαξ των ΔΥ και όλοι άρχισαν να στριμώχνονται στο γκισέ για τον χριστουγεννιάτικο μποναμά , μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με οσμή απο τα παλιά.
Το γεγονός οτι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί το ιδιωτικού τομέα πρέπει να εργάζονται μέχρι τα 67 για να εχουν δικαίωμα σύνταξης στην σοσιαλιστική Ελλαδα ειναι άλλου παππά ευαγγέλιο .
Όλο αυτο βέβαια ειναι απο μονο του αρκετό να προκαλεί δυσαναπλήρωτη τρύπα στα δημοσιονομικά και για αυτο τον λόγο η Τρόϊκα δεν υπαρχει περίπτωση να συναινέσει αν δεν βρεθούν ισοδύναμα που μπαλώνουν την μπαμπεσιά των κυβερνώντων εκτός αν οι δεύτεροι πάρουν πίσω τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις .
Ο Μπένυ απειλεί οτι ολα πρέπει να συμφωνηθούν πακέτο ώστε να στρίψει δια του αραβωνος αλλα ειναι αργά γιατι μας μάθανε καλα και κοροϊδα δεν τους πιάνονται πλέον , η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να πάρει πίσω τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις εκτός αν λάβει πρόσθετα μέτρα ώστε να καλύψει το κενό που προκαλείται απο όλο αυτό .
Κατα τα αλλα θα συνεχίσουμε να ακούμε τον μάγκα πίσω απο τα τελάρα Βρούτση να φωνάζει οτι το σύστημα ειναι βιώσιμο μέχρι το 2060 !
Άντε και σε καλή μεριά ! ...”

Δημοφιλείς αναρτήσεις