Μια βραδιά γεμάτη «ΛΑΜΨΗ» και ευαισθησία

“Μια βραδιά γεμάτη «ΛΑΜΨΗ» και ευαισθησία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρεθούν σήμερα το απόγευμα στο Πανόραμα .


Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη», σε συνεργασία με το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος, διοργανώνουν και φέτος τον καθιερωμένο απογευματινό καφέ, στέλνοντας το μήνυμα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και της ενίσχυσης των πασχόντων παιδιών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο «Πανόραμα» (Αστέρια). Η τιμή πρόσκλησης είναι 10 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου «Λάμψη».
Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη» ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη από γονείς της Βόρειας Ελλάδας που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα και νοσηλεύτηκαν στα παιδο-ογκολογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης.
Η δράση της «Λάμψης» στηρίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών της, που ενώθηκαν από την κοινή ανάγκη να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη και σκληρή δοκιμασία, αλλά και στην υποστήριξη ευαισθητοποιημένων πολιτών και φορέων...”


Δημοφιλείς αναρτήσεις